IRS Logo - Home
 
HomeNieuwsBetakwik is een teeltbegeleidingsprogramma voor suikerbietenBetatip bevat handleidingen voor de suikerbietenteeltPublicatiesOver IRSLinksVraagbaakStudiegroepenEnglish version

Hoe werkt dit?
Bladschimmel
situatie
Follow IRS_suikerbiet on Twitter  Openen >>
IRS Attenderingssysteem


Welkom bij 'hou mij op de hoogte'
Als u zich opgeeft, krijgt u automatisch en gratis een e-mailbericht met de titel van het nieuwsbericht, publicatie of hoofdstuk uit Betatip en een korte omschrijving. U kunt aangeven in welke gebieden u geļnteresseerd bent.

Wilt u van het attenderingssysteem gebruik maken, maar u heeft zich nog niet als gebruiker aangemeld, klik dan op 'aanmelden' en vul het betreffende formulier zo volledig mogelijk in. U krijgt dan per e-mail een wachtwoord toegestuurd.

Bent u al wel lid, klik dan op 'wijzigen' om uw instellingen te veranderen.

02-08-2012
Nieuwe IRS-website
02-08-2012
IRS 9 augustus onbereikbaar
01-08-2012
Bekalken is basis voor goede groei
30-07-2012
Werken aan volledig geintegreerde gewasbescherming
21-06-2012
Film: Emelten een probleem in suikerbieten
19-06-2012
IRS jaarverslag 2011
 

Disclaimer: ©2020 Stichting IRS, alle rechten voorbehouden. Overname toegestaan mits duidelijke bronvermelding IRS. Het IRS aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe dan wel indirecte schade veroorzaakt door het gebruik van informatie en voor directe dan wel indirecte schade veroorzaakt door eventuele gebreken, onvolledigheden of onvolkomenheden in de informatie vermeld op deze site.